Monthly Archives: March 2013

IJsland het vriendelijkste land voor toeristen

Het World Economic Forum heeft onderzoek gedaan naar de vriendelijkheid ten opzichte van toeristen. In het uitgebreide rapport met de bevindingen wat onlangs is uitgekomen blijkt dat IJsland op nummer 1 staat, gevolgd door Nieuw Zeeland, Marokko, Macedonië en Oostenrijk. Ben je op zoek naar aardig mensen, blijf dan weg uit Bolivia – het Zuid-Amerikaanse land sluit de ranglijst af.

Lancering Veelzijdig IJsland op 1 april 2013

Op 1 april vindt de officiele lancering plaats van de website Veelzijdig IJsland. De site biedt een schat aan informatie voor reizigers die IJsland willen bezoeken en zich aan het oriënteren zijn op de mogelijkheden. Of het nu gaat om een tussenstop van één of meerdere dagen op weg naar de Verenigde Staten, een georganiseerde rondreis of een fly & drive, VeelzijdigIJsland.nl biedt praktische informatie en tips van en voor reizigers.

Veelzijdig IJsland

Een reis plannen naar het prachtige en ongerepte Ijsland begint op Veelzijdig Ijsland. Je vindt hier praktische informatie over het land zelf, vervoer naar en op Ijsland, hotels, restaurants en tips voor een onvergetelijk verblijf op dit unieke eiland. Daarnaast is er aandacht voor de mooiste plekjes om te bezoeken, alles rijkelijk voorzien van eigen fotomateriaal.

Gebruik het menu om te navigeren en alvast rond te dolen op veelzijdig Ijsland.